Winkelwagen

Scooter Leasen

Direct eigenaar van de scooter

  • Lease aanvraag binnen 15 minuten geregeld
  • Klantenbeoordeling van 9,4 !
  • Gespreid betalen in 48, 60 of 72 maanden
  • Liever kortere looptijd? Neem dan contact op
  • Sneller afbetalen? Versneld aflossen is boetevrij!

HOE WERKT LEASEN?

Leasen / Kopen op afbetaling

Een scooter lease je op basis van financial lease, dat betekent dat je een lening afsluit. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Je bent hierbij direct eigenaar van je scooter. Financial lease is de enige manier waarop je in Nederland een scooter kunt leasen. Je kunt hierbij kiezen voor afbetalen in vaste termijnen tot maximaal 72 maanden, maar je kunt tussentijds ook versneld en boetevrij aflossen. Je betaalt alleen rente over het openstaande bedrag.

Ik heb een financiële meevaller. Kan ik mijn scooter extra aflossen?

Ja, je kunt te allen tijde tussentijds extra aflossen. Dit is volledig kosteloos en je betaalt alleen rente over het nog openstaande bedrag. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies ziet hoe ver je bent met afbetalen. Een scooter leasen via SKY Scooters Den Haag is dus altijd transparant, overzichtelijk en flexibel.

Hoe plaats ik een lease aanvraag?

Zoek je droomscooter uit, kies de gewenste extra’s en klik op de knop ‘Lease deze scooter’. Vul het aanvraagformulier in en klik op ‘verstuur’. Je aanvraag is nu ingediend.

Handig om te weten: Bij aanvragen onder de € 5000 wordt niet gevraagd om tijdrovende bewijsstukken, dus de aanvraag kost je niet meer dan 5 minuten!

Wat moet ik doen als de lease-aanvraag is ingediend?

Je hoeft nooit lang te wachten op duidelijkheid over je lease-aanvraag: op werkdagen nemen we binnen 2 uur contact met je op om je te laten weten of je aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd is. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd ontvang je per mail een contract. Zodra je dit contract hebt getekend en wij het hebben ontvangen ben je eigenaar van de scooter!

Wanneer krijg ik mijn scooter?

Zodra je contract is ontvangen en verwerkt nemen wij nog diezelfde dag contact met je op om een bezorg- of afhaalafspraak te maken. Lease-je-Scooter.nl bezorgt door heel Nederland, ongeacht de afleverlocatie, voor €55,-. Afhalen kan gratis bij ons servicepunt in Deventer, Dronten of Tilburg. Laten bezorgen of afhalen kan bijna altijd binnen een week.

Hoe lang loopt het lease contract?

Hoe lang je lease contract loopt is van verschillende factoren afhankelijk, zoals het aantal termijnen die je kiest en het bedrag dat je tussentijds aflost. Je kunt de scooter tussentijds ook versneld en boetevrij aflossen. Een leasecontract loopt altijd maximaal 72 maanden.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Er zijn een aantal spelregels opgesteld waaraan je dient te voldoen:

• Je leeftijd ligt tussen de 18 en 73 jaar
• Je bent officieel woonachtig in Nederland
• Je beschikt over een Nederlandse betaalrekening
• Je hebt geen negatieve BKR registratie
• Je hebt een regelmatig inkomen (studiefinanciering, werkloosheid- en bijstandsuitkeringen zijn hiervan uitgesloten)

Ik heb een financiële meevaller. Kan ik mijn scooter extra aflossen?

Bij het afhalen van een product in ons filiaal op locatie binnen Den Haag en Rotterdam kunt u pinnen of contant betalen.

Annuleren & Retourneren

U mag scooter accessoires die apart besteld is of scooter helmen altijd ongebruikte of niet geopende producten binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@skyscooters.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. producten die naar specificaties van de klant zijn gemaakt (niet geprefabriceerd), snel bederfelijk waar en producten met een beperkte houdbaarheidsdatum. kunnen niet retour worden gezonden.

Retourneren van SCOOTERS is helaas niet mogelijk. Als u een scooter bestelling wilt annuleren, dan zijn er annuleringskosten aan verbonden.

Dit verband met kenteken aanvraag en rijklaar proces.

In geval van annulering door wederpartij zijn alle door Sky Scooters ter zake van de order c.q. opdracht gemaakte kosten alsmede de gederfde winst onmiddellijk opeisbaar, met een minimum van 10% en met een maximaal van 30% van de hoofdsom, alles voor zoveel nodig te vermeerderen met eventuele door Sky scooters ten gevolge van de annulering geleden schade.

Neem gerust contact met info@skyscooters.nl

Klachtenafhandeling

Hebt u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@skyscooters.nl Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.