Winkelwagen

Betaalmethode

Betalen SKY Scooters is gemakkelijk en veilig. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, CreditCard, MisterCash/Bancontact (voor Belgische klanten), of in filiaal of op locatie binnen Den Haag met de pin of contant afrekenen. We adviseren je om gebruik te maken van iDEAL. iDEAL is de snelste en veiligste methode om te betalen op internet in Nederland. Bovendien worden er geen kosten in rekening gebracht voor een iDEAL-betaling. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalmethodes:

Betalen met iDeal

iDeal maakt het mogelijk om te betalen via je eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.

Hoe werkt het? Betalen via iDeal doe je in een paar stappen:

 • Kies iDeal als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt.
 • Je komt direct in de bekende omgeving van je bank.
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed.
 • Je ontvangt een bevestiging van Ingenico (het gebruikte betaalplatform).
 • Je keert terug naar onze webshop. De bestelling en betaling zijn geslaagd.

Voordelen van betalen met iDeal:

 • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Betaalgegevens worden voor je ingevuld en je ziet direct de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op je betaling. De iDeal betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Betalen met MisterCash/Bancontact (voor Belgische klanten)

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. MisterCash/Bancontact is de veiligste en meest efficiënte manier om op sky-scooters.nl te betalen. Met MisterCash/Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van MisterCash/Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Voor een MisterCash/Bankcontact betaling wordt 2 % extra transactiekosten berekend.

Betalen met MisterCash/Bancontact biedt de volgende voordelen:

 • Het is veilig
 • Het is gebruiksvriendelijk
 • Op werkdagen vóór 18:00 uur met MisterCash/Bancontact besteld? Vandaag nog verzonden!

Bij afrekenen in filiaal of op locatie:

Bij het afhalen van een product in ons filiaal op locatie binnen Den Haag en Rotterdam kunt u pinnen of contant betalen.

Annuleren & Retourneren

U mag scooter accessoires die apart besteld is of scooter helmen altijd ongebruikte of niet geopende producten binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@skyscooters.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. producten die naar specificaties van de klant zijn gemaakt (niet geprefabriceerd), snel bederfelijk waar en producten met een beperkte houdbaarheidsdatum. kunnen niet retour worden gezonden.

Retourneren van SCOOTERS is helaas niet mogelijk. Als u een scooter bestelling wilt annuleren, dan zijn er annuleringskosten aan verbonden.

Dit verband met kenteken aanvraag en rijklaar proces.

In geval van annulering door wederpartij zijn alle door Sky Scooters ter zake van de order c.q. opdracht gemaakte kosten alsmede de gederfde winst onmiddellijk opeisbaar, met een minimum van 10% en met een maximaal van 30% van de hoofdsom, alles voor zoveel nodig te vermeerderen met eventuele door Sky scooters ten gevolge van de annulering geleden schade.

Neem gerust contact met info@skyscooters.nl

Klachtenafhandeling

Hebt u een klacht over één van onze producten dan kunt u een email sturen naar info@skyscooters.nl Vermeld u daarin uw persoonsgegevens, datum bestelling en uw bestelnummer en de aard van uw klacht. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie van ons verwachten. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.