Winkelwagen

RDW ERKEND

Spend over £249

Vespa spuiterij en schadehersteller

On every product

Taxatie

See our floors in your room

Onderhoud en reparatie

Dispatched in 24hrs

17 PARTS online Vespa onderdelen

Approval subject to status

Piaggio Zip Scooters
Wij bezorgen in heel NEDERLAND!

Waarom Sky Scooters

Betaal in termijnen maar stap direct op je scooter

1e Service beurt gratis bij aankoop van SKY scooters

RDW Erkend!

Wij bezorgen in heel NEDERLAND!

Best verkocht Onze best verkocht scooters die aangeboden worden door ons.

Follow us on Instagram

Veel Gestelde Vragen

Online betalen
Betaalgemak en veiligheid vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor een beveiligde omgeving voor de online betalingen welke aan de hoogste eisen voldoen. Hier bieden wij onder andere IDeal en Mister Cash als betaalmethode. Betalen via een bankoverschrijving is ook mogelijk.

In 3x betalen
Liever niet het volledige aankoopbedrag in 1x betalen? Geen probleem! Bij ons kun je namelijk ook je tweewieler (tot 4000,- euro) in 3x betalen. Het eerste deel reken je direct af in de shop. Het 2de deel betaal je binnen 30 dagen en het 3de deel binnen 60 dagen. Zo kun je nu alvast de scooter kopen zonder dat je al over het hele aankoopbedrag hoeft te beschikken. Je bestelling verwerken wij alsof hij al volledig betaald is.

Scooter leasen
Een scooter leasen is een scooter kopen op afbetaling. Hiervoor hoef je het aankoopbedrag niet op de bankrekening te hebben staan. Het leasen kun je zowel online via onze scooter webshop regelen als in de winkel zelf. Voor een leaseaanvraag hebben wij vaak niet meer nodig dan een geldige legitimatie en je bankpas.

De 2-takt scooter

Een 2-takt motor is een stuk eenvoudiger qua opzet wat hem bepaalde voor- en nadelen geeft ten opzichte van een 4-takt motor. Voordat de brandstof de cilinder ingaat wordt hier 2-takt olie aan toegevoegd. Zo ontstaat er een mengsmering. De olie is nodig om de draaiende delen in het motorblok te smeren, waaronder de krukas. Bij een 2-takt scooter heb je een apart oliereservoir en een oliepomp. De carburateur mengt de brandstof met zuurstof en net voordat dit in de cilinder terecht komt wordt daar nog een klein beetje olie aan toegevoegd door de oliepomp.

 

De 4-takt scooter

Bij een 4-takt motor hoeft er geen olie aan de brandstof toegevoegd te worden om het motorblok te smeren. De draaiende delen worden namelijk gesmeerd door de olie in het motorblok zelf. Dit is bij de 2-takt techniek niet mogelijk omdat de carter ruimte en de verbrandingskamer niet gescheiden zijn.

25km per uur

Een snorfiets of snorscooter mag maximaal 25 kilometer per uur kunnen rijden en beschikt over een blauwe kentekenplaat. Een helm dragen is niet verplicht maar mag uiteraard wel wanneer je voor extra veiligheid kiest. Waar mogelijk rijdt je op het fietspad. Voor het besturen van een snorscooter of snorbrommer moet je minimaal 16 jaar oud zijn en in bezit zijn van een Rijbewijs AM, ook wel bekend als scooterrijbewijs, of een autorijbewijs. Voor het voertuig dient minimaal een WA verzekering te worden afgesloten. De verzekering is vaak uit te breiden met een WA+ of All risk waarbij ook schade aan je eigen voertuig is meeverzekerd. De premie die je betaalt is afhankelijk van je leeftijd en eventueel eerder gemaakte schades.

 

45km per uur

Een brommer (bromfiets) of bromscooter mag maximaal 45 kilometer per uur kunnen rijden. De brommer herken je aan de gele kentekenplaat. Het dragen van een helm is verplicht. In tegenstelling tot de snorfiets rijd je met een brommer meestal binnen de bebouwde kom op de rijbaan tussen de auto’s tenzij dit anders is aangegeven. Voor het besturen van een bromscooter moet je minimaal 16 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs AM (scooterrijbewijs) of een autorijbewijs (rijbewijs B). Ook voor de brommer moet je minimaal een WA verzekering afsluiten. De verzekering kun je uitbreiden met een WA+ of All risk dekking. De premie wordt mede bepaald door je leeftijd.

Bij Sky scooters zijn alle prijzen inclusief rijklaar maken, kenteken en BTW. Er zijn dus geen extra kosten.

Rentevrij gespreid betalen in 3 termijnen zonder rente, lening en BKR registratie!